PROMAN® lanserar ny unik arbetsbyxa X-Treme

Industrigrossisten Proman AB presenterar en ny arbetsbyxa för den professionella användaren. Med Promans nya X-Treme byxa erbjuds en crossover mellan bekväm vardagsbyxa och en tålig arbetsbyxa.

Arbetsbyxor i flera olika modeller.

Arbetsbyxor i flera olika modeller.

Midjebyxan i industribyxmodell har genom ny innovativ vävteknik fått en mjuk bomullsinsida och smutsavstötande polyamidutsida. Låg midjelinje ger en passform utöver det vanliga. Många praktiska fickor och förböjda knän är också ett signum för denna produkt. Knäfickor i Cordura®, öppning inifrån med reglerbar höjd av knäskydden. Byxan är även försedd med kontrasterande sömmar och reflexer.

Storlekar: 46-60. Färg: Svart. Tvättas i 60°C.

Mer information
För mer information ber vi Er kontakta Suomen Teollisuusvaate Oy. Tel: 0207 30 3003

PROMAN® lanserar ny vintermontörhandske ICE GRIP

Industrigrossisten Proman AB presenterar ny montörhandske ICE GRIP. En handske som är väldigt lämpad för monteringsjobb vid kall väderlek. Handsken är fleecefodrad för god isolering mot kyla och har ett väldigt bra grepp även i väta. Handsken är 3/4 doppad i skummad vinyl som är ett material som “andas” och därmed undviks svettiga händer. På kort tid har denna handske seglat upp som våra kunders absoluta favorit.Ice Grip

Storlekar: 9, 10 och 11

Mer information
För mer information ber vi Er kontakta Suomen Teollisuusvaate Oy. Tel: 0207 30 3003